BUKU TAMU

Haturaaannn, wilujeng sumping.

29 Komentar

  1. Bingah sim kuring mendakan ieu situs. Hatur nuhun.

    • Sawangsulna, haturnuhun kana pangrojongna

  2. Alhamdulillah, niring ngarojong ahh….
    teraskeun; eusina teras tambihan, supados langkung mundel….

    kalangkang heulang

    • Insya Allah, mugia si wegah ulah nangkod dina punduk hehe..

  3. hatur nuhun, Insya Aloh teras ditambihan, manawi aya kintunan?? diantos

  4. duh hatur nuhun pisan kanggo pangalola tatapakan, abdi ngiring bingah aya website sapertos kieu!!! mudah-mudahan basa sunda tiasa teras maje’ng . -Mang Ato

    • hatur nuhun mang Ato parantos kersa rurumpaheun ka tatapakan
      Mugia tatapakan henteu mung alakardarna, kumargi kitu diantos pisan pangrojongna.

  5. Abdi ngiring bingah…ka pengelola tatapakan ieu…sampurasun

    • rampes…. hatur nuhun tiasa katampi.
      Insya Allah ditambihan teras eusina, mangga pami bade ngarojong hehehe

  6. Ass.. Ngiring bingah ku ayana situs sunda.. reueus pisan.. sok ah teraskeun ku anu sanesna.. kumaha upami nampilkeun rupa-rupa pupuh.. diantos. hatur nuhun..

    • mangga diantos

  7. wahhh kabantu pisan tina pangajaran sunatan kelas 8 nuhun pisannnnnnnnnnnnnnnnn

    • sawangsulna, kumaha kitu dina pangajaran sunatan kelas 8, na bade disepitan? hehe..

  8. saeee pisaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gggggggggooooooooooooooooddddddd bbbbbbbbagggguuussssssssssss

    • alhamdulillah, mugia tiasa ditambihan deui. amiin

  9. Assalamu’alaikum, Sampurasun.. ku asa bingah amerwata suta, bingah ka giri-giri ku ayana situs sunda. Insya Allah ngiring du’a buktos rojongan ti sim kuring. apanjang-apunjung sing lana ulah ka goda ku mangsa..Insya Allah Amin. Prung….

    • Wa’alaikumsalam, rampeeess.. Insya Aloh, mugia teras dina tatapakan ngaronjatkeun budaya urang, Amiin.

  10. hatur nuhun abdi tiasa maluruh ngeunaan kasundaan di situs ieu…

    • sawangsulna, mugiat iasa diteraskeun deui piduana ti sadayana

  11. Ngiring mampir di dieu kanggo sajongjongan mah…

    • mangga, mugia tiasa dianggo pengreureuhan

  12. alhamdulillah kapendak oge tatakrama anu di pilarian teh.

  13. hatur nuhun

    • sawangsulna

  14. ngiring ngalangkung ka palih dieu….
    Nyanggakeun salam pangwanoh

    • sami-sami kang….. mugia wawanohanana tiasa manjang

  15. hatur nuhun, mugia teras aya situs situs anu sejen ngeunaan basa sunda🙂 (supados lestari)

    • hatur nuhun pangrojongna

    • Amiin…. mugia moal pareum nu mikaresep Budaya utamina Basa Sunda


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s