Ngaregepkeun Pupujian: Pupujian 2

Pangajaran 9
Ngaregepkeun Pupujian

Pupujian 2

Pupujian Kanjeng Nabi

Gusti urang sadayana
Kanjeng Nabi anu mulya
Muhammad jenenganana
Arab Qures nya bangsana

Ramana Gusti Abdullah
ibuna Siti Aminah
dibabarkeunna di Mekah
wengi Senén taun gajah

Rabi’ul awal sasihna
tanggal kaduabelasna
April bulan maséhina
tanggal kaduapuluhna

Ari bilangan taunna
lima ratus cariosna
tujuh puluh panambihna
sareng sahiji punjulna

Siti Aminah misaur
waktos babarna kacatur
ningal cahya mani ngempur
di bumina hurung mancur

Babar taya kokotoran
orok lir kénging nyepitan
soca lir kénging nyipatan
sarta harum seuseungitan

[tina buku Sabasa 1A (Revisi) kaca 77 – 80]

About these ads

9 Komentar

  1. HATUR NUHUN, PUNTEN NGIRING NGOPY

    • sawangsulna, mangga… punten teu sareng pisng gorengna…

  2. abdi izin ngopy nya, hatur nuhun,

    • mangga, izin diizinkan hehehe….

  3. jadi inget mangsa keur budak ari maca pupujian kitu teh
    kang, sadayana pupujian teh aya mp3-na teu?
    mun aya bade rek nyuhunkeun…. via japri we lah.

    • CD na kanggo pupuh mah aya, duka pami di lebetkeun kana blog sae teu nya?
      kedah naroskeun heula ka nu ngarekamna hehe…

  4. naha nan sakitu jeung loba anu kaliwat jeung slah

  5. punten bade tumaros,gaduh versi lengkapna teu?

    • numawi teu aya… kedah kokoreh heula….


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.